Dòng Pixel 7: Những điều chúng tôi biết trước sự kiện điện thoại tiếp theo của Google

Photo of author
Written By admin

Sự ra mắt của dòng sản phẩm Pixel 7 của Google chỉ mới bắt đầu, nhưng công ty đã tiết lộ khá nhiều về tất cả, ít nhất là trực quan, trước sự kiện diễn ra vào tuần này. Google đã tiết lộ thiết kế của loạt điện thoại hàng đầu thế hệ tiếp theo của mình cũng như Đồng hồ Pixel (nó có mặt tròn). Nhưng tại Sự kiện do Google thực hiện tại New York vào thứ Năm, công ty có kế hoạch tiết lộ thêm về những gì bên trong các thiết bị đó. Chúng ta có thể sẽ thấy bộ vi xử lý Tensor mới cho điện thoại của mình, trong số những thứ khác.

Google lần đầu tiên công bố Pixel 7 và Pixel 7 Pro tại hội nghị nhà phát triển hàng năm vào tháng 5, cho chúng tôi ý tưởng về những gì mong đợi từ dòng sản phẩm hàng đầu sắp tới của công ty. Cảm ơn các thông báo được thực hiện tại Google I / Ochúng tôi biết cả hai thiết bị sẽ ra mắt vào mùa thu với phiên bản mới của bộ xử lý Tensor của Google, Android 13 và phiên bản tinh tế hơn của Của Pixel 6 Thiết kế chung.

Đọc thêm: Những điện thoại Android tốt nhất để mua vào năm 2022

Nói như vậy nhưng vẫn còn một đống điều chúng ta chưa biết. Và đó là nơi mà nhà máy tin đồn xuất hiện – để giúp chúng tôi điền vào những phần còn thiếu (ít nhất là một số trong số chúng) cho đến sự kiện chính thức vào ngày 6 tháng 10. Chúng tôi khuyên bạn nên đánh dấu trang này vì chúng tôi sẽ cập nhật nó bất cứ khi nào chúng tôi nhận được một tin đồn đáng tin cậy.


Now playing:
Watch this:

The Next Pixels: What You Should Know


10:10

Release date: Pixel 7 will likely launch in October (confirmed)

Google’s flagship handsets have launched in October for years, ever since the first-gen Pixel was unveiled to the world. (Well, all of them except for the Pixel 5, which was unveiled at the end of September.)  And this year is no different: Google’s announcement of its Oct. 6 event was accompanied by a video showing the Pixel 7 series, which makes it clear the phone will be the main focus of the event. Google also said pre-orders will start on Thursday next week.

Processor: Pixel 7 set to run on second-gen Tensor chip (confirmed)

Google’s in-house silicon, known as the Tensor chip, made its debut in the Pixel 6 series. And Google will continue to pack its phones with its own chips with the upcoming Pixel 7 lineup. It’s set to receive a second-gen Tensor chipset, the company said in May. This announcement isn’t surprising: Google took on the costly and complex task of developing an in-house chipset, so why not use that chipset in its phones?

Some of the enhancements from the chip are evident in the Pixel 6’s camera system, which has new features that aren’t available on previous Pixel devices. These include Magic Eraser for deleting unwanted objects in photos and Real Tone, which portrays skin tones more accurately. Although we don’t know much about the second-gen Tensor chip yet, we can likely expect similar machine learning-based improvements. 

Google Pixel 6 Pro cameras

The Google Pixel 6 Pro’s camera bar has a 25mm wide-angle main camera, an 16mm ultrawide camera, a 104mm telephoto camera, and a flash. (from left to right)


Stephen Shankland/CNET

Design: Pixel 7 changes bar and camera cutouts (confirmed)

Last year’s Pixel 6 shook up the design that the last five generations of Pixel phones otherwise held onto. After that design overhaul, Google is simply making refinements to its now signature aesthetic. Remember the black camera bar that runs across the width of the chassis? This year, the bar will be made of recycled aluminum and flows into the device’s side rails, making the camera cutouts more visible. (The Pixel 6 series had a bold black bar that abruptly stopped at the edges).

White Google phones with aluminum camera bar running across width of chassis

Google teased its Pixel 7 series at its annual developer event earlier this year.


Google

Design: Pixel 7 to feature a punch-hole front camera (confirmed)

Images shared by Google in May show Pixel 7 will have a pill-shaped camera notch while the Pixel 7 Pro will feature a punch-hole cut out and a pill-box cut out that together form a sort of sideways exclamation point, housing three cameras. The Pixel 7 has virtually the same design as its larger sibling, apart from size and the presence of an extra rear camera in the 7 Pro. 

Máy ảnh: Pixel 7 Pro sẽ có ba camera phía sau, Pixel 7 sẽ có hai (đã xác nhận)

Kết xuất của Google cho thấy Pixel 7 Pro cũng sẽ có hệ thống ba camera phía sau, giống như 6 Pro, trong khi Pixel 7 cơ sở dường như có hai camera phía sau, giống như Pixel 6 tiêu chuẩn. Có xác nhận về nhiều điều hơn thế nữa, nhưng các bức ảnh dường như cho thấy rằng Google sẽ giữ nguyên cấu hình tiêu chuẩn rộng, siêu rộng và tele cho Pixel 7 Pro.

Giá: Giá dòng Pixel 7 sẽ không thay đổi (chưa được xác nhận)

Những tin đồn về giá Pixel 7 đang bắt đầu xuất hiện. Một trong số đó là từ người sáng lập Android Police Artem Russakovksii, người cho biết Pixel 7 và Pixel 7 Pro sẽ có giá lần lượt là 599 USD và 899 USD – bằng với giá của các mẫu năm ngoái. Russakovksii đã chia sẻ thông tin này trong một bài đăng trên Twitter vào tuần trước, trích dẫn những gì anh ấy nói là một nguồn đáng tin cậy. Nếu điều này xảy ra, Google sẽ hợp tác với cả Apple và Samsung để không tăng giá khởi điểm cho điện thoại mới của họ.

Leave a Comment